access intranet after hours circle-arrow apply blog caret circle arrow close closer look community outreach community outreach contact contact us down arrow facebook lock solid find a provider find a clinical trial find a provider find a researcher find faculty find-a-service how to apply join leadership left arrow locations logo make a gift map location maximize minimize my chart my chart notification hp notification lp next chevron right nxt prev pay your bill play previous quality and safety refer a patient request a speaker request appointment request an appointment residents corner rss search search jobs Asset 65 submit a story idea symptom checker Arrow Circle Up twitter youtube Dino Logo External Link University Logo Color University Logo Solid Health Logo Solid Arrow Right Circle Book Calendar Date Calendar Search Date Diploma Certificate Dollar Circle Donate Envelope Graduation Cap Map Pin Map Search Phone Pills Podcast
students walking on campus

2019 Schedules

Programs & Diversity

Middle & High School Schedule Option

 Event Time Location
 Check-in  8:30am (20 min)  Harper Student Center Circle Drive
 Welcome  8:50am (20 min)  Harper Student Center Auditorium
 Transition to Gym  9:10am (5 min)  Harper Student Center
 Career Fair  9:15am (1hr & 15 min)  Harper Student Center Gym
 Commute to Basic Science  10:30am (15 min)  Volunteer will provide Instructions
 Break at BSB 10:45am (15 min)  Basic Science Building
 Lunch & Professional Panel 11:00am (45 min) Basic Science Building Auditorium
Guided Campus Tour 11:45am (45 min) MUSC Campus (Multiple Routes)
 Reflection & Check-Out  12:30pm (30 min)  Harper Student Center Auditorium

High School Schedule Option (No Middle School Option)

 Event Time Location
 Check-in  9:45am (20 min)  Harper Student Center Circle Drive
 Welcome  10:05am (20 min)  Harper Student Center Auditorium
 Transition to Gym  10:25am (5 min)  Harper Student Center
 Career Fair  10:30am (1 hr & 15 min)  Harper Student Center Gym
 Commute to Basic Science  11:45am (15 min)  Volunteer will provide Instructions
 Break at BSB  12:00pm (15 min)  Basic Science Building
 Lunch & Professional Panel  12:15pm (45 min) Basic Science Building Auditorium
Guided Campus Tour  1:00pm (45 min) MUSC Campus (Multiple Routes)
 Reflection & Check-Out  1:45pm (30 min)  Harper Student Center Auditorium

For questions, please contact Student Programs and Student Diversity

at 843-792-2693.